Gyakori kérdések

Preventa

Házilag is csökkenthetem a víz deutérium tartalmát?

Csak nagyon kis mértékben. A házi desztillálással mindösszesen 1 ppm-es deutérium csökkenést érhetünk el egy lépésben, ami lényegesen semmit sem változtat a víz deutériumtartalmán. Ezt a minimális csökkenés is csak abban az esetben kivitelezhető, ha a desztillálandó víznek csak a tizedét, nyolcadát párologtatják és a maradékot kiöntik, mert annak már dúsul a deutérium tartalma. A víz deutérium tartalma hatékonyan csak ipari mértékben csökkenthető tehát. 

Milyen mennyiségben ajánlott fogyasztani a Preventa vizeket?

A szakemberek azt ajánlják, hogy a teljes napi folyadékbevitelt a Preventa fogyasztásával fedezzük és még ha nem is így történik, akkor is korlátozzuk az egyéb, normál deutérium tartalmú folyadékok bevitelét a szervezetbe. 

Milyen mellékhatásai lehetnek a Preventának?

A csökkentett deutérium tartalmú készítményeknek és vizeknek bizonyítottan nincs káros mellékhatásuk. Nem toxikusak és használatuk teljesen biztonságos. 

Hogyan fogyasszuk a Preventát?

A Preventa fogyasztása az egészséges embereknél kúraszerűen, évente vagy kétévente javasolt. A kúra 2-3 hónapon át tartson.

Deutérium víz elérhető itt

Preventa 105 csökkentettdeutérium víz szénsavmentes 1,5l

Preventa 105 csökkentett deutérium víz szénsavmentes 1,5l

A Preventa 105 csökkentett deutériumtartalmú ivóvíz betegek esetében a hagyományos terápiák mellett kiegészítő jelleggel alkalmazható.

Ár: 2695 Ft
Megnézem

Preventa 85 csökkentettdeutérium víz szénsavmentes 1,5l

Preventa 85 csökkentett deutérium víz szénsavmentes 1,5l

A Preventa 85 csökkentett deutériumtartalmú ivóvíz betegek esetében a hagyományos terápiák mellett kiegészítő jelleggel alkalmazható.

Ár: 3150 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!